Spoštovane učiteljice, spoštovani učitelji tehnike in tehnologije in drugih predmetov devetletne osnovne šole!

Seminar: 3D  MODELIRANJE S PROGRAMOM SKETCHUP

Uvodne informacije

Pripravili smo 16 urni posodobitveni program stalnega strokovnega izpopolnjevanja za področje 3D modeliranja v 9-letni osnovni šoli.

Program bomo izvajali iz lastne namere, zavedanja potrebe in interesa po tovrstnem izobraževanju in usposabljanju učiteljev tehnike in tehnologije ter drugih učiteljev in zaradi pobud, ki so jih izkazali nekateri učitelji, ko so nas spraševali, kdaj bomo organizirali seminarje s področja 3D modeliranja.

Pridobljena znanja bodo dobra opora učiteljem, saj jih zahteva tudi veljaven in prenovljeni učni načrt. Naši učbeniki in delovni zvezki pa iz vidika korektnosti, spoštovanja in upoštevanja zahtev prenove, te vsebine že imajo.


Informacije za udeležence

Prijave na seminar sprejemamo celotno šolsko leto. Seminar bomo izvedli ob zadostni količini prijavljenih in vas o tem obvestili na vaš elektronski naslov, ki ga boste ob prijavi posredovali.

Cena 16 urnega seminarje znaša 70,00 €. V to ceno pa je vključen tudi priročnik 3D MODELIRANJE IN VIZUALIZACIJA S PROGRAMOM SKETCHUP (dr. Kosta Dolenc) v vrednosti 30,00 €.

Udeležence naprošamo, da s seboj prinesejo prenosne računalnike z že nameščenim programom SketchUp.

Več o seminarju in prijavi si lahko ogledate tukaj.